Nuorten Leijonien MM-leiriryhmän ehdokkaat julki – mukana useita NHL:n ykköskierroksen varauksia

© Kuva: Getty Images

Nuoret Leijonat lähtee puolustamaan vuoden takaista kultaansa alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin Tshekkiin vuodenvaihteessa.

U20-maajoukkueen leiriryhmä nimetään torstaina 12. joulukuuta. Kisat starttaavat Ruotsia vastaan 26. joulukuuta.

Listalta löytyy mm. Los Angeles Kingsin 1. kierroksen (20.) varaus Rasmus Kupari, joka on kiekkoillut alkukauden Kingsin farmiseura Ontario Reignin riveissä. Puolustajista nimekkäimpinä esille nousee kaksi NHL:n ykköskierroksen varausta, Winnipeg Jetsistä Rauman Lukkoon loppukaudeksi siirtynyt Ville Heinola sekä Ilveksen riveissä tällä kaudella kiekkoileva Lassi Thomson.

Nuorten Leijonien leiriryhmäehdokkaat:

Maalivahdit:
Annunen Justus (Kärpät), Patrikainen Jasper (Peliitat), Piiroinen Kari (Windsor OHL)

Puolustajat:
Hatakka Santeri (Ilves), Heinola Ville (Lukko) , Honka Anttoni (JYP) , Kokkonen Mikko (Jukurit), Kukkonen Miska (Lukko), Niemelä Topi (Kärpät), Nousiainen Kim (KalPa), Rindell Alex (Jukurit), Seppälä Peetro (KooKoo), Thomson Lassi (Ilves), Utunen Toni (Tappara)

Hyökkääjät:
Aaltonen Leevi (KalPa), Erholtz Eemil (Sport), Haatanen Aleks (Peliitat), Hirvonen Roni (Ässät), Killinen Lenni (Ässät), Kivenmäki Otto (Ässät), Kupari Rasmus (Los Angeles Kings), Lundell Anton (HIFK), Maccelli Matias (Ilves), Nikkanen Henri (Jukurit), Nordgren Niklas (HIFK), Oden Joonas (KooKoo), Petman Mikko (Lukko), Petman Ville
(Lukko), Puistola Patrik (Tappara), Ranta Sampo (University of Minnesota), Räty Aatu (Kärpät), Räty Aku (Kärpät), Saarela Antti (Ilves), Salonen Samuel (Peliitat), Siikanen Patrik (JYP), Tanus Kristian (Jukurit)

LUE MYÖS: NHL-apu mukaan! Nuoret Leijonat saa kovan vahvistuksen Pohjois-Amerikasta – ”Tullut hyviä arvioita”

LUE MYÖS: Leijonien joukkue Venäjän EHT-turnaukseen julki – mukana kahdeksan ensikertalaista


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.