Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa välivuoden jälkeen mitaleille paluuta yrittävä, normaalisti menestyvä Kanada julkaisi maan Jääkiekkoliiton sivuilla ryhmän, josta muodostuu vaahteranlehtipaitojen joukkue vuodenvaihteen aikaan pelattaviin Tsekin kekkereihin.

– Odotamme näiltä 31 pelaajalta erittäinkin kilpailullista leiriä. Tiedämme, että edessä on monia vaikeita päätöksiä, kun on aika valita Tsekin MM-kisoissa vaahteranlehtipaidassa pelaavat pelaajat, skoutti Brad McEwen valaisi.

Näet valinnat oheiselta videolta.

Hockey Canada

@HockeyCanada
WATCH | 𝟛𝟙 players named to #WorldJuniors @SportChek Selection Camp.

More on 2020 @HC_WJC ⤑ hc.hockey/2020NJTCamp

Mukana Kanadan leirillä on kasa lupaavia NHL-lupauksia. Sellaisia ovat hyökkääjät Alexis Lafreniere, Quinton Byfield ja Cole Perfetti, Dylan Cozens, Ty Dellandrea, Liam Foudy ja Peyton Krebs sekä puolustajat Jamie Drysdale, Byrom Byram, Thomas Harley ja Ty Smith.

Kanadalla on viime vuoden kotikisoistaan taatusti hampaankolossa, sillä joukkue lässähti laulukuoroon jo puolivälierissä. Maailmanmestaruuteen painellut Suomi pudotti isännät tylysti ulos mitalipeleistä.

Nyt Kanada kohtaa kuolemanlohko B:ssä USA:n, Venäjän, Tsekin ja Saksan.

SUOMEN LEIRIRYHMÄN NÄET NAPSAUTTAMALLA TÄTÄ.