Ässät on julkistanut kahden runkopelaajansa jatkosopimukset.

Porilaisjoukkueen kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoi seuran nettisivulla julkaistun tilannekatsauksen yhteydessä, että hyökkääjä Peter Tiivola ja puolustaja Teemu Vuorisalo (arkistokuvassa) pelaavat Ässissä myös kaudella 2020-21.

26-vuotias Tiivola on pelannut Ässissä syksystä 2018 lähtien. Tärkeä keskushyökkääjä on kiekkoillut Liiga-urallaan yhteensä 315 ottelua tehoin 50+68=118. Ässien lisäksi hän on edustanut Bluesia ja Lukkoa.

24-vuotias Vuorisalo on Ässien oma kasvatti ja edustanut Liigassa ainoastaan porilaisryhmää. 172 ottelun saldo on 9+16=25. Vuorisalo lähti kuluvaan kauteen haastavasta tilanteesta, sillä loukkaantumisen vuoksi hän oli noin vuoden pelaamatta.

– Viime keväänä oli se tilanne, että pystyykö hän vielä ylipäätään pelaamaan. Hän päätti laittaa itsensä sataprosenttisesti henkisesti ja fyysisesti likoon urheilijana. Hän on osoittanut isoa kasvua ihmisenä ja urheilijana, Kerttula toteaa

Voit katsoa tilannekatsaukseksen kokonaisuudessaan täältä.