Lupaava suomalaishyökkääjä siirtyy Kärppien organisaatioon – ”Tukee paremmin kehitystä”

© Kuva: Getty Images

Täksi kaudeksi Pohjois-Amerikasta Suomeen palannut Joona Kiviniemi siirtyy takaisin Kärppien organisaatioon.

Mestiksen kärkitaistossa mukana oleva KeuPa HT tiedottaa verkkosivuillaan, että 17-vuotias laitahyökkääjä jatkaa uraansa seuraavaksi Kärpissä, jossa hän kiekkoili edelliskerran kaudella 2017-18. Oululaisseurassa vastuuta tulee lähtökohtaisesti ainakin seuran A-nuorissa.

– Kiviniemen kanssa yhteisymmärryksessä tehty päätös siirtyä Kärppien organisaatioon tukee tässä vaiheessa paremmin pelaajan tavoitetta kehittyä kohti ammattilaisuraa, KeuPa HT:n tiedotteessa kerrotaan.

Mestiksessä Kiviniemi ehti pelaamaan viisi ottelua, joissa hän ei päässyt tehopisteille. Tätä ennen hän kiekkoili Pohjois-Amerikassa junioriliiga WHL:ssä Swift Current Broncosin riveissä.