Liigassa loistava JYP karmeassa raossa – joukkue menettää koko tehoketjunsa Leijonille, tehotykit tilalle: ”Äärimmäisen iso apu”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan kärkikahinoihin viime kauden katastrofin jälkeen palannut JYP tiedotti nettisivuillaan, että sen keuruulaisessa yhteistyöseura KeuPa HT:ssa hurjia pisteitä latoneet Janne Kumpulainen ja Janne Kettunen vahvistavat jyväskyläläisten hyökkäysosastoa Jukurit- ja TPS-otteluissa.

Alkukaudella loistaneet Julius NättinenPetrus Palmu (arkistokuvassa) ja Miska Siikonen ovat Leijonien mukana ympäri Euroopan pelattavassa Venäjän Euro Hockey Tourin turnauksessa.

– Kumpulaisen ja Kettusen viikon lainapestit ovat meille tämän viikon otteluihin äärimmäisen iso apu ja myös osoitus erinomaisesti toimivasta yhteistyöstä KeuPa HT:n kanssa, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi.

Kummatkin paikkaajat ovat Mestiksen priimaa: Kumpulainen keikkuu pistepörssin kolmosena, kun 21 ottelussa hän on nakuttanut messevät tehot 4+21=25 (+7). Kettunen seuraa heti perässä 21 pelin saldolla 13+11=24 (+12).

28-vuotias syöttökone Kumpulainen on pelannut Liigassa 46 peliä Jukureissa ja Kettunen 30 kamppailua SaiPassa. Liigakokemus on tietysti etu.

– Uskon molempien pelaajien aiemmasta liigakokemuksesta olevan hyötyä heidän sopeutumisessaan takaisin liigan pelitempoon. Kumpulainen ja Kettunen ovat molemmat olleet tällä kaudella Mestiksen kärkihyökkääjiä ja uskon heidän pystyvän voittavaan peliin myös liigatasolla.

JYPin pelit ovat ohjelmassa keskiviikkona ja perjantaina, Suomi puolestaan pelaa EHT:tä torstaista sunnuntaihin Tsekin Plzenissä sekä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.