Tappara-KooKoo-ottelun tapahtumat ovat edenneet Liigan kurinpidon käsiteltäväksi.

Liiga tiedottaa sosiaalisessa mediassa, että kurinpito tutkii KooKoo-puolustaja Martin Bergerin kyseenalaisen taklauksen, Bergerin ja Otto Rauhalan tappelusta Rauhalan osuuden sekä Bergerin epäurheilijamaisen käytöksen. Kouvolalaisten puolustaja näytti kaukalosta poistuessaan katsomoon keskisormea.

HPK-puolustaja Miro Karjalaisen taklaus ei sen sijaan edennyt Liigan kurinpidon käsittelyyn.

Kaksimetrinen puolustajajärkäle taklasi keskiviikkona Kärppien Miska Humalojaa sillä seurauksella, että Kärppien hyökkääjä joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi. Karjalainen sai tilanteesta 2+10-minuuttisen rangaistuksen.

Liiga

@smliiga
#Tappara#KooKoo-ottelusta seuraavat tilanteet ovat #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyssä:

– Aika 41.06, Martin Bergerin taklaus.

– Aika 47.39, Otto Rauhalan ja Bergerin välinen tappelu. Käsittelyssä vain Rauhalan osalta.

– Aika 47.39, Bergerin epäurheilijamainen käytös.