Harvinaiset kaksi pisteetöntä ottelua peräkkäin pelannut Colorado Avalanchen Mikko Rantanen nousi takaisin ratkaisijaksi varhain torstaiaamuna Suomen aikaa.

Rantasen toisen erän lopulla sekä kolmannen erän puolivälissä syntyneet osumat takasivat Avalanchelle lopulta seitsemännen voiton viimeiseen kahdeksaan otteluun ja nostivat sen koko NHL:n läntisen konferenssin kärkipaikalle.

Rantanen nosti kauden pistesaldonsa lukemaan 8+12=20. Pelejä Rantasella on alla loukkaantumisesta johtuen vasta 15. 22-vuotias laituri majailee suomalaisten pistepörssin 7. sijalla huolimatta siitä, että on pelannut alkukaudesta puolet muita vähemmän otteluita.

Suomalaisista Joonas Donskoi jäi tällä kertaa ilman tehopisteitä.

Katso Rantasen yön osumat alta:

Colorado Avalanche

@Avalanche
MacKinnon to Rantanen.

Absolutely lethal.

#GoAvsGo x.com/avalanche/stat…

Colorado Avalanche

@Avalanche
We are so #blessed to watch the Big Moose play.

#GoAvsGo x.com/avalanche/stat…