Liigajoukkue Sportissa toissa kaudella 46 ottelussa tehoin 11+9=20 pelannut ja kultakypärääkin kantanut yhdysvaltalainen Michael Parks on hyllytetty hänen alkukauden joukkueestaan, ECHL:ää pelaavasta Kansas City Mavericksista. Asia käy ilmi ECHL Weekin Twitter-tililtä.

ECHL Week

@ECHLWeek
Player placed on team suspension by @kc_mavericks - F Michael Parks (with this move, the team retains his ECHL rights).

Seurasta potkuja ei kommentoitu esimerkiksi kotisivuilla tai sosiaalisen median kanavissa, mutta hyökkääjä ei ollut joukkueen matkassa enää viikonlopun tulpapeleissä Florida Everbladesia vastaan. Parksin ECHL-oikeudet ovat silti edelleen Mavericksilla.

Tämän, viime ja toissa kauden aikana peräti neljässä eri maassa pelannut Parks latoi Mavericksissa 18 ottelussa kohtalaisen hyvät tehot 5+5=10. Pelaajan tehotilasto jäi asteen pakkaselle.

Sportin ja Kansas Cityn lisäksi jenkki on pelannut viime ja toissa kaudella Ruotsin Allsvenskania Timråssa ja monikansallista EBEL-liigaa itävaltalaisessa Dornbirnerissä.