NHL:n siirtomarkkinoilla on jo pidemmän aikaa ollut kovaa pöhinää New Jersey Devilsin hyökkääjä Taylor Hallin ympärillä. Hall on kertaalleen valittu NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi, eikä ole jatkamassa nykyisessä joukkueessaan, joten hänet tullaan kauppaamaan kovaan hintaan ennemmin tai myöhemmin. Hallin tilannetta on seurattu Pohjois-Amerikassa suurennuslasin kanssa jo viikkojen ajan.

Hall on pelannut aiemmin urallaan Edmonton Oilersissa. Kanadalaisseuran nimi on pulpahtanut monta kertaa pintaan huhuissa, vaikka joukkuetta ei olekaan pidetty missään vaiheessa ennakkosuosikkina hyökkääjän nappaamiseen.

Edmontonia seuraava kiekkotoimittaja Jim Matheson kertoi Twitterissä, mitä Edmonton GM Ken Holland olisi valmis maksamaan Hallin nappaamisesta loppukaudeksi.

– Jos Holland keskustelee NJ:n kanssa Hallin hankkimisesta loppukaudeksi, luulen hänen tarjoavan Puljujärven oikeuksia ja kakkoskierroksen varausta, josta tulisi ykköskierroksen varaus, jos Edmonton pääsee pudotuspeleihin, Matheson kirjoittaa.

Mathesonin mainitsema hinta voi kuulostaa pieneltä, mutta Hallin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä hän ole kiinnostunut solmimaan jatkosopimusta kesken kuluvan kauden. Hallin uusi seura voi siis päätyä maksamaan vain kuluvasta kaudesta.

New Jersey Devils on tällä hetkellä yksi NHL:n heikoimmista seuroista. Jesse Puljujärvellä olisi realistinen mahdollisuus napata pelipaikka joukkueen kärkiketjuista, mikäli hän ottaa Liiga-vuotensa aikana isoja kehitysaskeleita.