Liigassa pudotuspelipaikoista vääntävä Mikkelin Jukurit tiedotti kotisivuillaan, että se vahvistaa tällä viikolla hyökkäystään vuokraamalla Jokerien sopimuspelaajan Konsta Hirvosen, 19, kahteen otteluun.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Tervetuloa, Konsta!

Joukkueeseemme on tämän viikon ajaksi liittynyt hyökkääjä Konsta Hirvonen vahvistamaan hyökkäyskalustoamme.

Lue tiedote 👉jukurit.fi/fi-fi/article/…

#OmienPuolesta #Jukurit #Liiga

Nuori pelaaja on joukkueen käytettävissä keskiviikkona pelattavassa Jukurien kotiottelussa TPS:ää ja vieraspelissä Kärppiä vastaan.

Mikkeliläisten urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan Hirvonen auttaa Jukurien hyökkäystä, josta on muutama pelaaja, eli Kristian Tanus ja Tapparasta lainalla pelannut Patrik Puistola, U20-maajoukkueen mukana. Lisäksi pelaajia on telakalla pienten loukkaantumisten vuoksi.

Vantaalaislähtöinen alle 18-vuotiaiden maailmanmestari on pelannut tällä kaudella Mestistä Kiekko-Vantaassa kymmenessä ottelussa tehoin 1+5=6. Lisäksi pelaajan vyöllä on kaksi KHL-ottelua Jokereista.

Liiga luopui äskettäin sisäisestä sopimuksesta, joka kielsi suomalaisjoukkueilta yhteistyön Jokerien kanssa siitä alkaen, kun helsinkiläiset lähtivät KHL:ään. Nyt liigaseurat kuitenkin saavat napata Jokerien pelaajia kesken kauden. Ratkaisu oli periä kilpailu- ja kuluttajaviraston päätöksestä.