NHL-sisäpiiritoimittajalta rajua tylytystä Kaapo Kakolle – ”Turhaa itsepäisyyttä”

© Kuva: Getty Images

Tulokaskauttaan New York Rangersin NHL-kokoonpanossa pelaavan Kaapo Kakon viime aikojen otteet eivät ole varsinaisesti antaneet syytä hurraa-huutoihin.

31 pelissä tehot 6+8=14 iskenyt turkulaisnuorukainen on päälle 18 minuutin ottelukohtaisista jääajoista huolimatta jäänyt vaille tehopisteitä nyt kolmesti peräkkäin. New York Postin sisäpiiritoimittaja Larry Brooks tylyttääkin viimeksi 12. marraskuuta maalinteossa onnistunutta suomalaistulokasta tuoreessa kolumnissaan varsin suorin sanankääntein.

– Tiedämme, että hänellä on työkalupakissaan kaikki mahdolliset kyvyt. Mutta jos totta puhutaan, niin hän viime aikoina osoittanut turhaa itsepäisyyttä ja pysynyt liian pitkään kiekossa, sekä yrittänyt pelata liikaa yhdellä yhtä vastaan viidellä viittä vastaan -tilanteissa. Hänellä ei ole täällä käytössään sitä koko- ja voimaetua, jota hän pystyi käyttämään Suomessa ja kansainvälisissä peleissä, Brooks jyrähtää.

Osasyyllinen Kakon otteiden hiipumisessa lienee myös raadollisella ottelutahdilla, joka on varsinkin ensimmäisen vuoden NHL-pelaajille tunnetusti raskas vuori kiivettäväksi.

LUE MYÖS: NHL-megatähden siirto vasta alkusoittoa – Sami Vatanen lähdössä seuraavaksi?


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.