Venäjän U20-joukkueelta hurja myrskyvaroitus MM-kenraalissa – itänaapuri järjesti todellisen ilotulituksen

© Kuva: Getty Images

Yhtenä ennakkosuosikeista tapaninpäivänä käynnistyviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin lähtevä Venäjä antoi vakuuttavan myrskyvaroituksen kisakunnostaan maanantai-illan MM-kenraalissaan Slovakiaa vastaan.

Itänaapurin nuoret takoivat Slovakian jäänrakoon reilussa puolessa tunnissa iskemällä taululle murskaavat 7-1-lukemat. Venäläisten tehopyssynä toimi Quebecin junnuliigan 24 pelissä hurjat 51 tehopinnaa takonut Jegor Sokolev. 19-vuotias hyökkääjä iski ottelussa tehot 2+2.

Ottelun jälkimmäisellä puoliskolla käsijarrun päälle vetäneet venäläiset voittivat Slovakian lopulta maalein 9-1. Venäjä saattaa hyvinkin asettua Nuorten Leijonien vastustajaksi puolivälierävaiheessa. Joukkueet pelaavat alkusarjansa eri lohkoissa.

Kanadan omassa MM-kenraalissaan maanantai-iltana kohtaava Suomi avaa kisansa 26. joulukuuta ottelulla Ruotsia vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.