Tapaninpäivänä putoaa kiekko Tshekissä nuorten jääkiekon MM-kisojen merkeissä. Peliyhtiö haluaa juhlistaa tätä ja tekee uusille asiakkailleen vastustamattoman tarjouksen: kun teet talletuksen ja lyöt vedon mihin tahansa U20-kisojen kohteeseen (min. 1,50 kertoimella), saat 50€ ilmaisvedon, joka on käytettävissä koko junnukisojen ajan!

Tarjous on todella hyvää sorttia, joten seuraa alla olevia ohjeita päästäksesi siihen kiinni:

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Lyö vähintään 1 euron veto mihin tahansa U20-kisojen kohteeseen vähintään kertoimella 1,50.

Mestaruuden uusiminen tavoitteena!

Suomi kuuluu yhdessä Kanadan, USA:n, Venäjän ja Ruotsin kanssa kisojen suosikkeihin. Suomella kävi alkulohkossa suhteellisen hyvä arpaonni, sillä samassa lohkossa pelaavat Kazakstan, Ruotsi, Slovakia ja Sveitsi. Alkulohkossa on kuitenkin oltava terävänä, että jatkopelit päästään aloittamaan sopivalla vastuksella. Kisa on kova, mutta mestaruuden uusiminen on täysin realistinen tavoite.

Hallitsevan mestarin rosterissa on muutamia todella mielenkiintoisia nimiä. Ykkösmaalivahdin rooli on lähtökohtaisesti Justus Annusella. Muita maininnan arvoisia kasvoja Pikkuleijonissa ovat mm. NHL:stä vielä kotimaan liigajäille palannut Ville Heinola, Ilveksessä läpimurron tehnyt Matias Maccelli sekä JYPin takalinjoilla ansiokkaasti luutinut Anttoni Honka.

Kisat voivat alkaa – lähde mukaan jännittämään ja pistä vetoa sisään!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 02.01. klo 00:59 asti uusille Suomessa asuville asiakkaille. Tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. 50 euron ilmaisveto on käytettävissä 1.1 01:00 – 6.1. 00:59 välillä. Ilmaisvedon voi käyttää mihin vain jääkiekkokohteseen ennakko-tai livevetona joko tietokoneella tai mobiililla. Voitot tulee kierrättää kolme kertaa 14 päivän aikana vähintään kertoimella 1,50. Lue tarkemmat ehdot kampanjasivulta.