Kanadan megalupaus uskomattomassa vireessä – Jack Hughes ei kelpaisi edes kenkiä kiillottamaan

© Kuva: Getty Images

Alexis Lafreniere on yksi Kanadan nuorten joukkueen yksi mielenkiintoisimmista nimistä. Laitahyökkääjää pidetään tässä vaiheessa pomminvarmana ykkösvarauksena ensi kesänä.

Kisatkin ovat alkaneet odotetun tehokkaasti. Ensimmäisessä ottelussa Yhdysvaltoja vastaan Lafreniere iski tauluun tehot 1+3=4.

Lafrenieren tehoja tarkastellessa on hyvä lisäksi muistaa, että kyseessä on vasta 17-vuotias pelaaja. Pääosa hänen vastustajistaan turnauksessa on kaksi vuotta vanhempia. Harvoin ikäluokkansa parhaatkaan pystyvät tällaisiin tehoihin ja vieläpä kovia maita vastaan.

Esimerkiksi Jack Hughesin alle 20-vuotiaiden kisat kalpenevat vertailussa täysin, eikä Hughes kelpaisi tilastojensa puolesta kiillottamaan edes Lafrenieren kenkiä. Yhdysvaltalaisnuorukainen kasasi koko kisojen aikana neljä tehopistettä neljään otteluun, kun Lafreniere teki saman yhdessä illassa. Hughesin tehot tulivat vieläpä heikompia maita vastaan.

Lafreniere on pelannut alkukauden OHL:ssä Rimouski Oceanicin riveissä. Hän on 32 ottelussa iskenyt tajuttomat tehot 23+47=70


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.