NHL-asiantuntija heitti pöytään kovan arvion Kaapo Kakosta – pyörtää nyt täysin puheensa: ”Odotin aivan liikoja”

© Kuva: Getty Images

Kaapo Kakon tulokaskausi NHL:ssä ei totisesti ole lähtenyt toivotulla tavalla liikkeelle.

18-vuotias turkulainen on kirjannut 32 ottelussaan odotuksiinsa nähden vaatimattomat pisteet 6+8=14.

The Athletic -lehden New York Rangersin asiantuntija Rick Carpiniellolla oli ainakin paljonkin suuremmat odotukset nuorta suomalaista kohtaan.

– Pystyykö hän tekemään tulokaskaudellaan 30-35 maalia ja yli 60 tehopistettä? Ehkä. Mutta on tietysti olemassa mahdollisuus, että odotukset häntä kohtaan ovat liian korkealla, Carpiniello oli ennustanut ennen kauden alkua.

Carpiniello myöntää nyt tuoreessa kolumnissaan olleensa osittain väärässä Kakon suhteen.

– Samalla kun yritin lieventää hypeä Kakon ympärillä, niin ajauduin myös itsekin siihen samaan hypeen. Odotin aluksi, että 15 maalia ja 40-45 tehopistettä olisi kelvollinen saavutus Kakolle, mutta nyt jopa tuo näyttää kaukaiselta. Tästä pojasta selvästi näkee, että hänestä tulee vielä erityinen pelaaja. Tällä hetkellä hän on kuitenkin vielä poika, joka yrittää oppia uusia asioita. Odotin häneltä aivan liikoja, niin kuin lähes kaikki muutkin, toimittaja kertoo.

Carpiniello näkee, että Kakon suurimmat ongelmat NHL:ssä löytyvät pään sisältä.

– En odottanut, että itseluottamuksen puute olisi ollut ongelma Kakolle, joka ällistytti meidät muutamaan otteeseen ennen NHL:n varaustilaisuutta. Nyt hän kuitenkin kärsii itseluottamuksen puutteesta, ja se vaikuttaa olevan hänen isoin esteensä NHL:ssä. Me kaikki odotimme, että hän olisi valmis NHL:ään, mutta hän ei totisesti ollut, asiantuntija linjaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.