Kiekkoprofessori Patrik Laine kuumana NHL:ssä – syöttötili paisui jälleen

© Kuva: Getty Images

Pelintekijänä tällä kaudella NHL:ssä kunnostautunut Patrik Laine oli viime yönä jälleen erinomaisessa vireessä. Tamperelainen tarjoili kaksi maalisyöttöä, kun Winnipeg Jets hävisi jatkoajalla hallitsevalle mestarille St. Louis Bluesille 4-5 lukemin.

Ensimmäisessä syötössään Laine kuskasi kiekon hyökkäysalueelle komeasti veivaillen. Hän suojasi vastustajan alueella pelivälinettä hyvin, kun kaksi Bluesin pelaajaa roikkui hänen perässään ja järjesti näin pelitilaa joukkuekavereilleen. Lopulta Kyle Connor pääsi taituroimaan kiekon sisään.

Toisen syöttöpisteensä Laine sai laukomalla kiekon hyökkäysalueelle. Nikolaj Ehlers löysi pelivälineen rännistä ja toimitti sen maalin eteen Blake Wheelerille, joka hoiti loput.

Patrik Laine on nyt kasannut tililleen kauden 36 ottelusta tehot 14+23=37. Ennen kahta syöttöpistettään Winnipegin suomalaistykki oli jo NHL:n pistepörssissä sijalla 19. Nyt hän on jaetulla 16. sijalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.