Näytönpaikka Liigasta? Pelicans vahvistuu nuorella HIFK-pakilla

© Kuva: Juha Tamminen

Lahden Pelicans on sopinut kiinnostavasta lainadiilistä HIFK:n kanssa.

Lahtelaisseura tiedottaa, että nuori Elias Ulander vahvistaa joukkueen takalinjoja tammikuun loppuun asti ulottuvalla lainadiilillä. 22-vuotias pakki saa samalla maukkaan näytönpaikan Liigan puolelta.

Ulanderin syksy on ollut haastava: nuorukainen ei ole mahtunut pelaamaan HIFK:ssa kunnon roolissa. Sen myötä Mestis-lainat ovat tulleet pakille tutuiksi. HIFK-kasvatti on pelannut kuluneella kaudella kuusi ottelu HIFK:ssa sekä 13 ottelua Mestiksessä Jokipoikien ja RoKin riveissä.

Ulanderilla on kaikki saumat kehittyä mainioksi yleispakiksi Liigaan. Nuoruainen on ajoitellen väläytellyt osaamistaan myös HIFK:n matkassa. Lopullinen läpimurto aikuisten sarjatasolla on silti vielä tekemättä.

Pelicans kertoo siirtouutisen yhteydessä myös toisen lainadiilin päättymisestä. JYPistä tutun Ossi Ikosen lainasopimus päättyy joulukuuhun. Puolustaja pelasi Pelicansin riveissä yhteensä 18 ottelua syyskaudella.