Nuorten MM-kisoissa muhii jättipaukku – ajautuuko toinen suurmaista täydelliseen katastrofiin?

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa riittää vielä uudenvuodenaattonakin jännitettävää, vaikka alkulohkoissa pelataan jo viimeiset kierrokset.

Esimerkiki alkulohko A:ssa varmaan on se, että Nuoret Leijonat sijoittuu kolmen parhaan joukkoon ja lisäksi Kazakstan ajautuu putoamiskarsintoihin.

B-alkulohkon puolellakin riittää panoksia. Lohkon voittaa joko Yhdysvallat tai Kanada, mutta etenkin taistelu kahdesta viimeisestä jatkopaikasta sekä vääntö putoamiskarsintapaikkaa vastaan on luokkaa jäätävä.

Kun lohkossa kolmossijalla on Tsekki neljällä pinnalla sekä nelosena Venäjä kolmella pisteellä ja vitosena Saksa samalla saalilla, voi suurista vielä Tsekki tai Venäjä ajautua jopa karsintoihin Kazakstania vastaan.

Kun lohkossa kolmossijalla on Tsekki neljällä pinnalla sekä nelosena Venäjä kolmella pisteellä ja vitosena Saksa samalla saalilla, voi suurista vielä Tsekki tai Venäjä ajautua jopa karsintoihin Kazakstania vastaan. Jos näistä maista toinen sinne ajautuu, on tuo samalla todennäköisesti kuolinisku kazukeille.

Uudenvuodenaattona ennakkoon Tsekillä on kovin paikka, kun se kohtaa Kanadan. Toisaalta Tsekillä on pisteen etu Venäjään ja Saksaan. Jos Venäjän ja Saksan mittelö ratkeaa varsinaisella peliajalla, on Tsekki varmuudella jatkossa.

Panokset ovat hulppeat.

Nuorten MM-kisojen alkulohkojen päätöspelit uudenvuodenaattona: Klo 16 Ruotsi-Slovakia ja Venäjä-Saksa, klo 20 Kanada-Tsekki ja Suomi-Sveitsi

Jutun kuvassa kisoissa Saksan paidassa tehot 0+4=4 tehnyt Detroit Red Wingsin Moritz Seider.

LUE MYÖS: Sankarivahti hyppää tolppien väliin! Nuoret Leijonat hyökkää tällä kokoonpanolla tärkeään päätöspeliin

LUE MYÖS: Suomalaisvahteihin luotetaan! Tässä ovat uudet NHL-tähdistöjoukkueet


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.