Jokerit järjesti vuoden 2020 alun kunniaksi melkoisen show’n faneilleen.

KHL-seura oli yllättävän tyrmäävä kotikaukalossaan, kun se nuiji SKA Pietaria tylyin 6-0-lukemin. Ottelu oli vakuuttavaa Jokereiden näytöstä – joukkue karkasi toisessa erässä omille teilleen iskemällä peräti viisi maalia.

Jokereiden sankareita olivat kaksi maalia iskeneet Peter Regin ja Steve Moses sekä maalit itselleen kirjauttaneet Mikko Lehtonen ja Brian O’Neill. Maalivahti Janis Kalnins venyi nollapelissään yhteensä 19 torjuntaan.

Voitto on historiallinen: KHL vahvisti, ettei SKA Pietari ole KHL:ssä saanut koskaan näin suurinumeroista tappiota.

Jokerit jatkaa voittonsa myötä läntisen konferenssin neljäntenä. Toisena oleva SKA on neljän pisteen päässä.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Ja sieltä! Kapteeni riistää kiekon Kagarlitskilta, @jouneri6 ja @Brian22ONeill hoitavat loput. Kauden 18:s osuma O’Neillille ja tilanne 1-0, kun 25 minuuttia pelattu. #Jokerit #KHLfi

@jokerithc
Moses ja Kivistö alustava, kapteeni Regin naulaa #Jokerit jo 2-0-johtoon! Pelattu 30.59. #KHLfi

@jokerithc
Moses purjehtii keskialueelta ja etsii itselleen paikan. Laukaus on vanha tuttu ja #Jokerit johtaa 3-0 ajassa 34.17. Syöttäjä: Norman. #KHLfi

@jokerithc
Kapteeni löytää kiekon ensimmäisenä ja iskee illan toisen maalinsa! Syöttäjät: @Brian22ONeill ja @jouneri6. Tilanne 4-0 ajassa 37.31. #Jokerit #KHLfi

@jokerithc
Illan ensimmäinen ylivoima ja heti helisee! @mik_lehtonen pommittaa viivalta. Syöttäjät: @Retee27 ja Jensen. Tilanne 5-0 ajassa 38.50. #Jokerit #KHLfi

@jokerithc
Ylivoimahyökkäys tuo jo illan kuudennen osuman! Moses ja Grant sutivat kiekon sisään. Osuma taitaa mennä Mosesille, jolle se olisi illan toinen. #Jokerit #KHLfi