Liigassa viime aikoina syvällä taapertanut SaiPa tiedotti kotisivuillaan vähintäänkin surkeasta loukkaantumistilanteestaan. Ensinnäkin telakalla on peräti seitsemän avainpelaajaa, ja näistä peräti viisi on puolustajia.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Viikkoinfossa mm:

🚑Joukkueen terveystilanneraportti
🏒Kausikorttilaisten lippujako Tallinnan otteluun tämän viikon kotiotteluissa
🏒Myös A-nuoret pelaavat kolme ottelua, lauantaina pelataan Imatralla!

saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #YlpeästiKeltamusta #Liiga

Pakeista pisimpään sivussa näiden hetkisten tietojen mukaan on viisi viikkoa huilaava Mario Grman. Markus Kojo on sivussa pari viikkoa ja Jere Sneck viikon tai kaksi. Jutun arkistokuvassa olevan Erik Aution sekä Jere Seppälän tilanteita katsotaan päivittäin.

Pakistoon SaiPa saa apuja, sillä Ketterän Joel Olkkonen tulee paikkaamaan puolustajavajetta. Hän on pelannut kuluvalla kaudella Mestiksessä 29 ottelua tehopistein 2+9=11.

Hyökkääjistä sivussa ovat toistaiseksi määrittelemättömän ajan Mikael Kuronen sekä Micke Saari, jonka osalta itse asiassa koko kausi on ohi. CHL-mestari ehti pelaamaan tällä sesongilla vain kaksi ottelua.

Lappeenrantalaisjoukkueella on murheita loukkaantumisten kanssa, ja samaa voi todeta pelistäkin. Joukkue keikkuu 11. sijalla, eli ensimmäisellä jatkopeleistä putoavan paikalla. Kauden 20 edellisestä mittelöstä SaiPa on kerännyt surkeat 17 pinnaa.