No nyt! Venäjäläistähti pääsi kostamaan kanadalaisille MM-finaalista – tv-kamera sai kyytiä

© Kuva: Getty Images

Venäjällä suhtaudutaan sunnuntaisen MM-finaalin kohutilanteeseen huumorilla.

KHL-pelin erätauolla nähtiin varsin poikkeuksellista ohjelmaa, kun Venäjän hyökkäyksessä upeat kisat pelannut Dmitri Voronkov pääsi kostamaan kanadalaisille varsin humoristisella tavalla.

Huippunimi laitettiin murjomaan TSN:n kameraksi askarrellun videokameran vasaralla. Taustalla on finaalin erikoinen tilanne: Kanadalla oli loppuottelun päätöshetkillä melkoista onnea, kun joukkue selvisi ilman rangaistusta kiekon lentämisestä ulos kaukalosta.

Voi sanoa, että kanadalaiset pelasti juuri TSN:n kamera. IIHF:n säännöissä oli nimittäin linjattu, että kanadalainen robottikamera on osa kiinteää kalustoa. Sen myötä kiekon osumisesta siihen ei vihelletä lainkaan jäähyä.

Ei ole ihme, että Kanadan marssiessa mestaruuteen 4-3-voitolla on kameran kohtalo sekä suututtanut että naurattanut kiekkomaailmassa. Harvinainen tapahtuma puhuttaa varmasti vielä pitkään.

Nyt Voronkov pääsi kostamaan humoristisella tavalla kameralle. Tai jos ei muuten, sekä pelaajalla että studion vetäjillä näytti olevan ainakin hauskaa. Myös tv-katsojat saivat nauttia hieman normaalia poikkeavammasta erätauon ohjelmasta.

LUE MYÖS: Hellyttävää! Mikko Rantanen yllätti pienet NHL-fanit upealla eleellä – katso video

LUE MYÖS: Usea suomalaistaituri ehdolla! Fanit valitsevat viimeiset nimet NHL-tähdistöpeliin – äänestä tästä

Katso koominen show tästä:


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.