Koko alkukauden pelaamatta ollut Suomen mestari Severi Sillanpää palaa askiin vähintäänkin yllättävässä suunnassa. Suomen kolmanneksi ylintä sarjatasoa, eli Suomi-sarjaa pelaava porilainen Karhu HT tiedotti Facebook-sivuillaan, että Sillanpää on seuran uusi hankinta.

– Sillanpää liittyy joukkueeseen välittömästi ja esiintyy Karhun paidassa jo viikonlopun peleissä. Kyseessä on Karhun kaikkien aikojen merkittävin yksittäinen pelaajahankinta, somessa ilakoitiin.

Liigassa yhteensä lähes 600 ottelua pelannut porilaishyökkääjä voitti Suomen mestaruuden Ässissä keväällä 2013.

Viime kaudella patapaitoja edustaneella Sillanpäällä on vyöllään tarkalleen ottaen 515 runkosarjan peliä pistein 55+72=127, uran 47 pudotuspeliottelua ovat tuoneet tehot 3+10=13. Pelaaja on luutinut Liigan lisäksi muun muassa KHL:ssä Jokerien paidassa sekä SHL:ssä.

Karhu HT keikkuu Suomi-sarjassa keskikastin alapuolella, muttei kuitenkaan hännän tuntumassa.