Aikooko pahassa kurimuksessa oleva Liiga-joukkue aloittaa tyhjennysmyynnit? Näin vastaa urheilupomo

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukureiden Liiga-kausi kulkee jo aiemmiltakin sesongeilta tutuksi tullutta polkua. Mikkeliläiset majailevat sarjataulukossa viimeistä edellisellä 14.sijalla ja pudotuspelit uhkaavat jäädä jälleen kerran vain haaveeksi.

Joukkue vastasi nettisivullaan fanejaan askarruttaneisiin kysymyksiin ja eräs kannattaja halusi tiedustella tähän aikaan vuodesta aina ajankohtaista asiaa siitä, aikooko Jukurit aloittaa tällä sesongilla suljetulle sarjalle tyypillisen tyhjennysmyynnin.

Jukureiden urheilujohtaja Jukka Holtarin vastauksesta voinee päätellä, että tällaiseen saatetaan Mikkelissä päätyä.

– Lähempänä siirtorajaa tarkastellaan, millaiset mahdollisuudet joukkueella on pudotuspeleihin. Mikäli pelaajakauppoja tehdään, ne koskevat ensisijaisesti joukkueesta muutenkin tämän kauden jälkeen lähteviä pelaajia. Pelaajamyynnit ovat ikävä asia, mutta samalla kiistatta mahdollisuus saada varoja seuraavan kauden joukkueen rakentamiseen, Holtari toteaa.

Tällä hetkellä Jukurit on viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävää Ässiä kymmenen pistettä perässä.