Aleksander Barkov oli viime yönä liekeissä NHL:ssä ja päätti samalla hiljaisemman jaksonsa, kun Florida Panthersin kapteeni oli viimeistellyt edelliseen kuuteen otteluun vain yhden syöttö pisteen. Nyt Barkov nakutti tehot 1+2=3, kun Florida kaatoi Toronto Maple Leafsin 8-4 lukemin.

Ottelussa suurimman huomion varasti kuitenkin Barkovin tutkapari Jonathan Huberdeau. Hän viimeisteli maalin ja merkkautti yhden maalisyötön, ja nousi tehoillaan Floridan kaikkien aikojen parhaaksi pistemieheksi. Aiemmin kruunu kuului Olli Jokiselle.

Huberdeaulla on nyt kasassa 420 tehopistettä Florida-paidassa. Barkov ei ole kaukana hänen selänsä takana. Barkovilla tehoja on 394.

Tästä kaudesta on muovautumassa Barkovin NHL-uran tehokkain. Hän on iskenyt kauden 45 ottelussa tehot 14+35=49 ja on koko NHL:n pistepörssissä 13. sijalla.

LUE MYÖS: Katso video: Tylyä! Näin Juuse Saros nollasi Patrik Laineen ja muut Winnipeg-tähdet