NHL:n kohutapaus paisuu – Teemu Selänne täräyttää suorat sanat: ”Tämä ei mennyt oikein”

© Kuva: Getty Images

NHL-uransa keväällä 2014 päättänyt Teemu Selänne seuraa jääkiekkoa edelleen tiiviisti ja ottaa aika ajoin kantaa havaitsemiinsa epäkohtiin.

Nyt kiekkolegendan luupin alle on joutunut taalaliigassa sunnuntain vastaisena yönä pelatun Calgary Flames-Edmonton Oilers -ottelun kohutapaus, jossa Oilers-hyökkääjä Zack Kassian hermostui Flamesin Matthew Tkachukin temppuiluun ja moukaroi tätä urakalla.

NHL:n kurinpito puuttui asiaan ja kutsui Kassianin kuultavaksi tapauksen johdosta.

Ratkaisu on aiheuttanut keskustelua, sillä Tkachukin osuus tilanteessa painettiin täysin villaisella, vaikka rottamaisista tempuistaan tunnettu hyökkääjä taklasi Kassiania muutaman kerran erittäin vaarallisen näköisesti.

Selänteen mielipide asiaan on selkeä.

– Kassian joutuu NHL:n kuulemiseen puolustettuaan itseään kahdelta vaaralliselta taklaukselta…George Parros, tämä ei mennyt oikein, Selänne kirjoittaa Twitter-tilillään suunnaten viestinsä taalaliigan kurinpitopomolle.

Selänne ja Parros pelasivat aikoinaan samaan aikaan Anaheim Ducksissa 2006-12. Lisäksi suomalaisässällä on yhteys moukaroituun Matthew Tkachukiin – 22-vuotiaan hyökkääjän isä Keith ja Selänne olivat joukkuetovereita aikoinaan Winnipeg Jetsissä 1992-96.

LUE MYÖS: 

Läpi meni! Patrik Laine huijasi seurakaverinsa kanssa suomalaistoimittajaa – ”Sitten alkoi kauhea kikatus”

Törkeää sikailua! Katso tästä: 120-kiloinen venäläisjärkäle niittasi Jokerit-puolustajaa suoraan päähän

Pittsburgh Penguinsiin siirtynyt Oula Palve nousi otsikoihin ei pelillisistä syistä – iski amerikkalaisen tosi-tv-kaunottaren