Winnipeg Jetsin suomalaispelaajat päättivät pilailivat maanantaina hieman Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälän kustannuksella.

Toimittaja tavoitteli puhelimitse Patrik Lainetta ja alkoi kysellä kysymyksiä. Vastauksia jakeli kuitenkin aivan joku muu kuin Laine itse, mutta Seppälä ei tajunnut tätä heti aluksi.

– Soitin Patrik Laineelle, mutta puhelimeen vastasikin Joona Luoto. Itsellä ilmeisesti kuitenkin unihiekat siihen malliin silmillä, että meni läpi kuin väärä raha, kunnes alko kauhea kikatus. Aika velikulta tää Tapparan miäs, Seppälä paljasti Twitterissä.

Suurelle kiekkoyleisölle vielä hieman tuntemattomampi Luoto siirtyi Jetsin NHL-organisaatioon täksi kaudeksi. Tätä ennen hän edusti Tapparaa. Laine on hänelle tuttu jo Tapparan junioriajoilta, sillä molemmat ovat tamperelaisseuran kasvatteja.

LUE MYÖS:

Näkökulma: Marko Anttila pyyhki NHL-pelaajilla lattiaa – valinta vuoden jääkiekkoilijaksi on täysin järjetön

Törkeää sikailua! Katso tästä: 120-kiloinen venäläisjärkäle niittasi Jokerit-puolustajaa suoraan päähän

Pittsburgh Penguinsiin siirtynyt Oula Palve nousi otsikoihin ei pelillisistä syistä – iski amerikkalaisen tosi-tv-kaunottaren

Tommi Seppälä

@TommiSeppala
Soitin Patrik Laineelle, mutta puhelimeen vastasikin Joona Luoto. Itsellä ilmeisesti kuitenkin unihiekat siihen malliin silmillä, että meni läpi kuin väärä raha, kunnes alko kauhea kikatus.

Joona 1
Tommi 0

Aika velikulta tää Tapparan miäs.

#NHLfi