Jokerit-tähti hurjassa pisteputkessa – jatkuuko tulikuuma vire illan kierroksella?

© Kuva: Mikko Taipale

KHL:n tämän hetken kuumin joukkue Jokerit matkustaa illan KHL-kierroksella HK Vitjazin vieraaksi.

Helsinkiläisten viiden ottelun voittoputki napsahti poikki viikonloppuna Tallinnassa Severstal Tsherepovetsia vastaan kärsityn tappion myötä, joskin eväät uudelle putkelle ovat olemassa joukkueen peliesitysten ollessa tällä hetkellä täyttä rautaa.

Jokerien viime viikkojen menestyksen kulmakivi on ollut maalivahti Janis Kalninsin ohella hurjaan vireeseen yltynyt tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen. 26-vuotias laituri on ollut paluunsa jälkeen timantinkovalla pelipäällä. Joukkueensa ykköstähti on onnistunut pisteiden teossa jo 10 peräkkäisessä ottelussa nakutellen tuona aikana taululle tehot 9+7=16. Tällä kaudella vasta 12 ottelua pelanneen tanskalaisen koko kauden pistesaldo näyttää ennen illan kierrosta lukemaa 9+8=17.

Vitjazin ja Jokerien välinen ottelu käynnistyy tiistai-iltana kello 18.30 Suomen aikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.