Kalliiksi tuli: Jonne Virtaselle jättikorvaukset TPS:ltä – potkut todettiin perusteettomiksi!

© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n ja seuran ex-hyökkääjä Jonne Virtasen väliseen kiistaan on saatu ratkaisu.

Virtanen julkaisi Twitter-tilillään välimiesmenettelyn 16.tammikuuta tekemän päätöksen, jonka mukaan TPS velvoitetaan korvaamaan Virtaselle työsopimuksen perusteettomasta päättämisestä 98 500 euroa.

Turkulaisjoukkue joutuu lisäksi korvaamaan oikeudenkäyntikuluja 30 145,44 euroa, sekä välimiehen 7 000 euron suuruisen palkkion.

Virtanen korostaa julkaisussaan, ettei hänellä ole ongelmia seuran kanssa, ainoastaan tiettyjen seurassa toimivien/toimineiden kanssa.

Kulttihyökkääjä kiitti myös asianajajiaan ja Pelaajayhdistystä avusta asian hoitamisessa.

Tärkeimpänä tukena ovat luonnollisesti olleet läheisimmät.

– Suurin kiitos kuitenkin perheelleni ja vanhemmilleni jotka auttoivat jaksamaan kun olin välillä aika syvissä vesissä tämän keissin aikana, Virtanen kirjoittaa.

Kiekkouraansa Tanskassa Herning Blue Foxin riveissä jatkava Virtanen on päätöksestä helpottunut, mutta korostaa prosessin vaikutuksia myös muihin kuin itseensä.

– Itse olen huomannut, että tikareiden heittely ja ihmisten mustamaalaaminen mediassa vaikuttaa muihinkin kuin asianomaisiin, pahimpana esimerkkinä lapsiin, Virtanen muistuttaa.

LUE MYÖS: Kalliiksi kävi! Jonne Virtasen potkut olivat laittomat – TPS-pomo: ”Meillä oli asianmukaiset perusteet purkaa sopimus”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.