Lukko tiedotti kiinnittäneensä jo nyt Liigan ennätyspisteensä tehneen nuorten maailmanmestarin: ”Tärkeä palanen tulevaisuutta”

© Kuva: Juha Tamminen

Lukko tiedotti kotisivuillaan, että se on tehnyt 20-vuotiaan laituri Linus Nymanin kanssa jatkon, joka pitää pelaajan Raumalla kauteen 2022 asti.

Helsingissä syntynyt laitahyökkääjä on mennyt selvästi eteenpäin viime kaudesta ihan vaikka tilastoja tuijottamalla. Viime kaudella tehoja syntyi 52 runkosarjan pelissä 12 kappaletta (7+5, -5), mutta tämän kauden saldo 36 pelissä on jo 8+10=18 (+1).

– Nyman on tärkeä palanen Rauman Lukon tulevaisuutta. 20-vuotias jätkä parantaa varmuudella vuosi vuodelta. Nyman on tähänkin kauteen parantanut viime kaudesta selvästi, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt linjaa tiedotteessa.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari ja alle 18-vuotiaiden MM-hopeamitalisti on pienikokoinen (179 cm, 72 kg), mutta taitava ja juonikas hyökkääjä. Hän pystyy jo nyt ratkomaan pelejä.

– Voimanhankinta ottaa paljon aikaa. Hän on vieläkin kevyt pelaaja, mutta toki vantterampi ja vahvempi jo, mitä viime kaudella. Uskon, että taas yksi kesä lisää voiman ja massan hankintaa auttaa häntä paremmaksi pelaajaksi, Sahlstedt jatkaa.

Nyman on Sahlstedtin kanssa samoilla linjoilla.

– Vähän ruipelo vielä olen, mutta mua on autettu ja autetaan tämänkin asian kanssa. (Kakkosvalmentaja) Jarkko Kauvosaari on auttanut paljon erilaisten ohjelmien kanssa ja puskee eteenpäin.

– Haluan tulla paremmaksi pelaajaksi. Se on pitkä työ eikä muutu yhdessä tai kahdessa yössä. Toisaalta myös sitten pitää yrittää pelata ovelammin ja löytää muita keinoja, jos on pienempi pelaaja.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!