Suomalaisesta uusi tutkapari Connor McDavidille? Lähde: Edmonton etsii uutta vahvistusta

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin kausi on ailahdellut runsaasti. Silti seura on tällä hetkellä kiinni pudotuspaikalla vain pisteen erolla Winnipeg Jetsiin. Jos Edmonton haluaa päästä tällä kaudella ratkaisupeleihin, tulisi uusi hyökkääjävahvistus enemmän kuin tarpeen.

Nyt arvostettu NHL-toimittaja Darren Dreger on paljastanut, että Edmontonilla on tähtäimessä kolme Toronto Maple Leafsin hyökkääjää tähtäimessä. Nämä ovat Kasperi Kapanen, Andreas Johnsson ja Alexander Kerfoot.

Edmonton jahtaa tietojen mukaan kärkiketjujen hyökkääjää, eikä puolustavana pelaajana tunnettu Kerfoot sovi tähän profiiliin. 23-vuotias Kapanen on nakuttanut kauden 48 ottelussa tehot 10+18=28. Hän olisi Edmontonin rosterissa selvästi paras oikealla puolella pelaava laituri.

Kapanen istutettaisiin todennäköisesti Edmontonin ykkösketjuun Connor McDavidin rinnalle. Kanadalaissentteriä pidetään maailman parhaana kiekkoilijana, joten ketjukaveri olisi varmasti nuorelle suomalaiselle mieluinen. McDavid johtaa tällä hetkellä koko NHL:n pistepörssiä.

Johnsson olisi myös järkevä vahvistus Edmontonille. Ruotsalaishyökkääjä on iskenyt 33 ottelussa tehot 6+10=16. Hänen sopimuksensa on hieman Kapasen omaa kalliimpi, joten Toronto luopuisi hänestä varmasti mieluummin, mutta siirtokorvauskin olisi vaatimattomampi.