Nuorten Leijonien luotsi Raimo Helmisen niskaan saama rapa tuntui pahalta, vaikka tulos oli heikko – liigahyökkääjä: ”Ei siihen varmaan yksittäistä syytä oo”

© Kuva: Leijonat.fi

KUOPIO. Sport-hyökkääjä Eemil Erholtz kiersi joukkueensa kanssa viikonloppuna Savossa. Perjantaina joukkue löylytti KalPaa luvuin 6-3, mutta lauantaina Mikkelissä tuli käkättimeen Jukureilta rumasti 0-5.

Kun vaasalaiset ovat jatkopaikasta yhdeksän pisteen päässä, riittää joukkueen leirissä jännitettävää runkosarjan viimeisellä kolmanneksella. Jännitettävää Erholtzilla riitti myös vuodenvaihteessa pelatuissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Ne päättyivät lopulta nelossijaan. Suomen päävalmentaja Raimo Helminen sai kisojen aikana rapaa niskaansa kenties kohtuuttoman paljon.

– No, kyllähän se totta kai ikävää on, että tommosta tulee varsinkin ennen kisoja. Eihän yleisö tiedä, miten se meitä ohjeistaa. Mä olin tyytyväinen valmennukseen, en halua sen enempää kommentoida, Erholtz sanoi perjantaina KalPa-pelin tauottua.

Joukkueena turnaus meni mönkään, kun käteen ei jäänyt pronssiottelun jälkeen edes himmeimpiä mitaleita. Miksi näin?

– Ei siihen varmaan yksittäistä syytä oo, että tota… Harmittaahan se, että se jäi siihen, että oltii vaa neljänsiä, Erholtz mietti äänensävyn selvästi latistuessa.

– En osaa sanoa mitää isompaa syytä.

Sportissa itsekin pelanneen Markku Erholtzin poika nakutti kisoissa yhden pömpelin. Pelaaja näytti Tsekin jäillä lyhyesti sanottuna hyvältä.

– No joo. Alivoimavastuu oli iso, se meni hyvin. Tasaista suorittamista, toki pisteiden valossa ei tullut kuin yksi maali. Muuten olin tyytyväinen omaan turnaukseen.

Lue koko haastattelu täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.