NHL:ssä flopannut Jack Hughes yhä täynnä itseluottamusta: ”Pelaan todella hyvin”

© Kuva: Getty Images

Viime kesänä ykkösenä varattu Jack Hughes pelaa historiallisen huonoa tulokaskautta. Vastaavanlaista heikkoa suoritusta ei ole ykkösvaraukselta nähty koko tällä vuosituhannella.

Hughes on pelannut tällä kaudella 40 NHL-ottelua. Niissä hän on merkkauttanut tehot 6+11=17. Tehotilasto jenkkinuorukaisella on 12 pykälää pakkasen puolella.

Heikosta tulokaskaudesta huolimatta Hughes on yhä pullollaan itseluottamusta. The Hockey News kysyi suoraan, kiinnittääkö lupaus huomiota tehopisteisiinsä.

– Kyllä. Se on osa peliäni, vai mitä? Minun kuuluu tehdä pisteitä, mutta pelini ei ole vielä siinä vaiheessa, että se näkyisi tehoina. Luon paljon maalipaikkoja ja pelaan todella hyvin. Tietysti haluaisin enemmän tehoja, mutta samaan aikaan ymmärrän, että minulla tulee olemaan pitkä ura tässä liigassa ja minusta tulee erinomainen pelaaja. Olen tyytyväinen, että saan nyt olla NHL:ssä, Hughes kommentoi.

Viimeksi ykkösvaraus pelasi yhtä huonon tulokaskauden NHL:ssä vuonna 1999. Tshekkifloppi Patrik Stefan nakutti 72 ottelussa tehot 5+20=25. Hän pelasi lopulta NHL-uransa aikana vain 455 NHL-ottelua ja merkkautti niissä 188 tehopistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.