Tiesitkö? Lauri Pajuniemen maalitehtailu Liigassa hakee vertaistaan – jopa Kaapo Kakko ja Aleksander Barkov kalpenevat!

© Kuva: Juha Tamminen

Hiljalleen piristyneessä TPS:ssä kovaa jälkeä tehnyt Lauri Pajuniemi, 20, on ollut sellaisessa maalivireessä, joka kestää vertailun jopa nykyisiin NHL-tähtiin.

Hyökkääjä on paukutellut kauden 37 ottelussa jo 23 maalia ja kaikkiaan 33 tehopinnaa. 2000-luvulla alle 21-vuotiaista kovemmin maaleja on viimeistellyt vain HPK:n Jere Innala, joka kiskoi viime kaudella 24 häkkiä.

– Nyt olen saanut paljon enemmän vastuuta ja roolia, jääaikaa, ja olen päässyt pelaamaan yv:tä hyvien ketjukavereiden kanssa, Pajuniemi valaisi tehoilunsa taustoja MTV Sportille.

– Olen aina tykännyt treenata, ja kyllä kesä vedettiin aika kovaa. Viime kesä entistä kovempaa. Sekin on tuottanut tulosta. Voimatasot ovat nousseet ja kestävyys parantunut.

Pajuniemen lähimmiksi uhkaajiksi pystyivät aikanaan nykyiset NHL-tason pelaajat Kristian Vesalainen ja lisäksi suurlupaus Kaapo Kakko 22 kihauksella sekä Aleksander Barkov (21), Mikael Granlund (20), Sebastian Aho (20) ja Aleksi Saarela (20).

TPS-tähti on viimeistellyt liigaurallaan 113 runkosarjan pelissä tehot 30+23=53 (-13). Pelaaja kiinnostaa taatusti muualla ja hän on NY Rangersin juhannuksen 2018 viidennen kierroksen 132. varaus. NHL:stä Pajuniemi puhui Maikkarille ympäripyöreään sävyyn.

– Ei mitään kannata sulkea pois. Tässä on vielä aikaa, ei mennä asioiden edelle. Pelataan tämä kausi ensin. Totta kai sinne on pienestä pojasta lähtien aina haluttu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.