Lauri Korpikoskelta ja Ilari Filppulalta upeaa peliä riskialttiissa tilanteessa – konkarilta hervoton kommentti: ”Sanoin, että meidän ei tarvi änärisäännöistä enää murehtia”

© Kuva: Juha Tamminen

TPS-leirissä näyttää riittävän huumoria, vaikka joukkue on kyntänyt koko kauden Liigassa pudotuspelipaikkojen ulkopuolella.

Nyt joukkue tosin on kääntänyt kelkkaansa parempaan päin, sillä jatkopaikkoihin on matkaa enää kaksi pinnaa. Viiden edellisen pelin kuntopuntarissa turkulaislauma on neljäs ja 15 pelin otannalla kahdeksas.

Keskiviikkona TPS tuhosi JYPin kotihallissaan numeroin 5-2. Lauri Korpikoski oli pelin tauottua Telian haastattelussa itseironisella tuulella, kun häneltä kysyttiin eräästä erikoisesta tilanteesta.

Kun konkarihyökkääjältä oli lähtenyt maila lapasesta, huitoi Ilari Filppula sen jään tasalta ilmaan, josta Korpikoski nappasi sen hyppysiinsä todella näyttävän kuvion päätteeksi.

– Tuomari tuli sanomaan, että toi pitäis olla jäähy. Ilu sitten sanoi, että ei änärissäkään tuu. Sanoin kyllä Ilarille, että meidän ei tarvi änärisäännöistä enää murehtia, et me tuskin ollaan sinne menossa enää, mutta hyvä tietää ne änärisäännötki, JYPiä vastaan pisteet 1+1=2 viimeistellyt hyökkääjä virnisteli.

Korpikoski on pelannut urallaan taalajäillä satoja otteluita, Filppula ei ensimmäistäkään.

Konkarikaksikko loistaa tällaisten temppujen lisäksi myös perusasioissa. Filppula on TPS:n toiseksi tehokkain saldolla 6+22=28 ja Korpikoski neljänneksi tehokkain lukemin 9+12=21.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.