Kaupataanko Kasperi Kapanen NHL:ssä? Suomalaistaiturin tilanteesta uutta tietoa – ”Toronto sai jo vuosi sitten useita tarjouksia”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs ei aio kaupata Kasperi Kapasta kuin todellisella huippudiilillä, paljastaa NHL-luottotoimittaja Elliotte Friedman.

Kapanen on noussut kevään kynnyksellä siirtohuhuihin Maple Leafsin loukkaantumisista kärsineen pakkiosaston takia. Sen myötä on spekuloitu, että nuori suomalaisnimi voisi olla kauppatavaraa jo nopealla aikataululla.

Friedman ei kuitenkaan usko Kapasen kauppaamiseen. Taustalla on Maple Leafsin halu pitää suomalaisesta kiinni.

– Vietin paljon aikaa viime viikolla selvittääkseni Kapasen tilannetta. Maple Leafs on tehnyt selväksi, etteivät he kauppaa Kapasta, ellei seura vahvistu merkittävästi diilissä. Se on iso juttu, Friedman paljastaa Sportsnetin lähetyksessä.

Samalla toimittaja kertoo Maple Leafsin saaneen jo vuosi sitten merkittäviä tarjouksia suomalaisesta. Niistä kieltäytyminen kertoo jo paljon seuran mielenkiinnosta suomalaista kohtaan.

– He saivat jo vuosi sitten useita kovia tarjouksia. Tarjouksia, jotka olivat merkittäviä. He eivät tarttuneet niihin, enkä usko niin tapahtuvan nytkään. Ellei sitten kyse ole tarjouksesta, josta voimme sanoa, että ”vau, nyt Maple Leafs vahvistuu merkittävästi”, Friedman kiteyttää.

LUE MYÖS: Näitkö tätä? Suomalaistähti tuuletti voittoa KHL:ssä liian aikaisin – vastustaja vinoilee perään


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)