Liigan pudotuspelipaikasta tiukasti vääntävä Ässät tiedotti kotisivuillaan, että hyökkääjä Niko Kivelä (arkistokuvassa) siirtyy lainalle Mestis-joukkue SaPKoon. Pitkästä loukkaantumisesta toipunut hyökkääjä viilettää savonlinnalaisporukan mukana alkaneen viikon ajan.

Mestiksessä neljäntenä keikkuva SaPKo pelaa keskiviikkona Heinolassa Kivelän vanhaa joukkuetta, eli Peliittoja vastaan ja perjantaina se kohtaa saman poppoon kotonaan. Lauantaina savonlinnalaisten tie vie Joensuuhun Jokipoikien vieraaksi.

Kivelä palaa Ässien vahvuuteen viikon päättyessä ja hän on padan käytettävissä ensi viikon tiistaina pelattavassa KalPa-Ässät-ottelussa.

Hyökkääjä teki Liigassa Pelicansin paidassa viime kaudella kovaa jälkeä ja maaliennätyksensä taottuaan 44 runkosarjan pelissä peräti 12 häkkiä ja kaikkiaan 15 pinnaa. Tällä sesongilla Ässissä vyölle on kertynyt vain neljä peliä pisteittä.