Paljon spekuloitu NHL:n siirtotakarajan vaihtokaruselli pyörähti todenteolla käyntiin torstaiaamuna Suomen aikaa Toronto Maple Leafsin ja Los Angeles Kingsin välisen, kolme pelaajaa käsittäneen treidin myötä.

Maple Leafs hankki odotetusti vahvistusta maalivahtiosastolleen hankkimalla Kingsistä joukkueen pitkäaikaisen kakkosvahti Jack Campbellin sekä laitahyökkääjä Kyle Cliffordin.

Vaihdossa toiseen suuntaan matkaa hyökkääjä Trevor Moore, 3. kierroksen varausoikeus (2020) sekä ehdollinen 3. kierroksen varausoikeus (2021). Kings ottaa lisäksi maksettavakseen puolet Cliffordin tämän kauden loppuun saakka ulottuvan sopimuksen palkasta.

Maple Leafsin ja Kingsin välinen treidi tietää ainakin toistaiseksi sitä, että viime kuukaudet tiheästi siirtohuhujen keskiössä pyörinyt Toronton Kasperi Kapanen saa ainakin vielä jatkaa pelejään Leafs-paidassa.

Leafs PR

@LeafsPR
The @MapleLeafs have acquired goaltender Jack Campbell and forward Kyle Clifford from the Los Angeles Kings in exchange for forward Trevor Moore, Columbus’ third round pick in the 2020 NHL Draft and a conditional third round pick in 2021. #LeafsForever