Hyökkääjä Niklas Ylitalo jatkaa Lukossa myös kaksi seuraavaa kautta.

Raumalaisjoukkue tiedottaa 20-vuotiaan kasvattinsa jatkosopimuksesta nettisivullaan.

Ylitalo on pelannut kuluvalla kaudella Liigassa kymmenen ottelua summaten niissä yhden syöttöpisteen. A-nuorten SM-liigassa hän on naulannut 12 otteluun tehot 6+4=10.

– Niklas on erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Hänellä on oikein hyvät hyökkäyspään ominaisuudet: nopea, hyvä luistelemaan ja sitten Niklaksella on erittäin pehmeät sekä nopeat kädet. Nämä ominaisuudet antavat hänelle mahdollisuuden siihen, että jos kaikki menee kehityksessä seuraavien vuosien aikana nappiin, niin Ylitalolla on mahdollisuus profiloitua liigassa kärkikenttien pelaajaksi, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt hehkuttaa seuran nettisivulla julkaistussa tiedotteessa ja korostaa sopimuksen merkitystä myös seuran juniorityölle:

– Se on aina ilon hetki kun saa kirjoittaa liigasopimuksen oman kasvatin kanssa. Organisaatiolle on tärkeä asia ja arvo sinänsä, että pystymme kehittämään omasta putkesta pelaajia liigaan. Tähän lisätään nyt Niklas Ylitalon nimi mikä on hieno asia.

Myös Ylitalo itse on tuoreesta jatkodiilistään luonnollisesti innoissaan.

– Todella hyvä fiilis tietenkin kun saimme sopimuksen tehtyä. Olihan se selkeää, että halusin tehdä kasvattajaseuran kanssa sopimuksen ja sellainen mahdollisuus kun tuli, niin epäröimättä tulin siihen päätökseen, että täällä haluan jatkaa. Kyllähän tämä tuntuu hienolta ja odotan jo tulevaa, Ylitalo toteaa ja jatkaa:

– Omilla vahvuuksillani haluan auttaa joukkuetta pärjäämään mahdollisimman hyvin.