Liigan runkosarjassa kolmantena majaileva Ilves tiedottaa nettisivullaan kolmesta jatkosopimuksesta.

Puolustaja Tuomas Salmela, sekä hyökkääjät Miro Nalli ja Roby Järventie jatkavat Ilveksessä 1+1-vuotisilla sopimuksilla.

24-vuotias Salmela pelaa Ilveksessä toista kauttaan ja on summannut kuluvalla kaudella 41 ottelussa 8 (2+6) tehopistettä.

21-vuotias tamperelaisseuran oma kasvatti Nalli on pelannut tällä kaudella pääosin Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa ja summannut 28 Mestis-ottelussa tehot 10+10=20. Kuluvalla sesongilla pääsarjatasolla debytoinut Nalli on kasannut 11 Liiga-ottelussa tehot 0+2=2.

17-vuotias Järventie pelaa ensimmäistä kauttaan aikuisten sarjoissa ja on tehnyt KOOVEE:n riveissä 28 Mestis-ottelussa pisteet 18+11=29. Hän on pelannut toistaiseksi viisi Liiga-ottelua, ja onnistunut tekemään niissä yhden maalin.

Järventie kuuluu Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkuerinkiin ja on varauskelpoinen ensi kesän NHL-varaustilaisuudessa.

Salmelan, Nallin ja Järventien jatkosopimusten myötä Ilveksellä on 20 ensi kauden kattavaa pelaajasopimusta, joiden ohella viiden muun pelaajan sopimukseen sisältyy optio kaudesta 2020-2021.

Seura kertoo myös takavuosien pelaajalegenda Timo Peltomaan toimivan jatkossa joukkueenjohtajana.

Peltomaa muistetaan Leijonat-paidasta vuoden 1992 MM-kisoista, joissa hän latasi puolivälierässä Kanadan verkkoon kolme maalia.

Peltomaa on toiminut kuuden kauden ajan joukkueenjohtajana ja valmentajana Ilveksen A-nuorissa, jonka johtoryhmästä hän siirtyy liigajoukkueen johtoryhmään.