TOP 12: NHL:n siirtotakarajan todennäköisimmät siirtokohteet – suomalaispelaaja lähes varma lähtijä?

© Kuva: Getty Images

Arvostettu The Hockey News julkaisi listauksensa NHL:n helmikuun siirtotakarajan todennäköisimmin seuraa vaihtavista pelaajista.

Listan kakkospaikalta löytyy Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen, jonka lähtöä seurasta pidetään useiden asiantuntijoiden papereissa lähes varmana. Sivusto muistuttaa, että Kapasen tuorein, pelaajan ja seuran mukaan harjoituksista myöhästymisestä johtunut hyllytys joukkueen kokoonpanosta olisi viimeinen niitti perinteikkäälle seuralle: ongelmapelaajan maineeseen ajautuneesta raikulipojasta olisi päästävä pikimmiten eroon.

Siirtotakarajan trade bait -listan kärkeen THN nostaa New York Rangersin hyökkääjä Chris Kreiderin, jonka agentti Matt Keatorin on kuitenkin ainakin mediajätti TSN:n saamien tietojen mukaan kerrottu istuvan tulevina päivinä neuvottelupöytään Rangers-pomo Jeff Gortonin kanssa. Osapuolten uskotaan tunnustelevan mahdollisuutta jatkosopimukselle, joskin tuota vaihtoehtoa pidetään yleisesti melko epätodennäköisenä johtuen Rangersin tukalasta palkkakattotilanteesta.

The Hockey News uskoo myös jo kertaalleen seuraa tällä kaudella vaihtaneen Taylor Hallin olevan edelleen mahdollinen siirtokohde, mikäli Arizona Coyotesin tilanne pudotuspelitaistelussa heikkenee oleellisesti ennen 24. helmikuuta vastaan tulevaa siirtotakarajaa.

Katso THN:n listaus kokonaisuudessaan alta:

 1. Chris Kreider, New York Rangers
 2. Kasperi Kapanen, Toronto Maple Leafs
 3. Matt Dumba, Minnesota Wild
 4. Tyler Toffoli, Los Angeles Kings
 5. Andreas Athanasiou, Detroit Red Wings
 6. Tomas Tatar, Montreal Canadiens
 7. Mike Hoffman, Florida Panthers
 8. Taylor Hall, Arizona Coyotes
 9. Brenden Dillon, San Jose Sharks
 10. Jean-Gabriel Pageau, Ottawa Senators
 11. Alec Martinez, Los Angeles Kings
 12. Ilja Kovaltshuk, Montreal Canadiens