Unelmasiirto lähestyy? Huhut kiihtyvät: NHL-seurat jahtaavat Liigan pistepörssivoittajaa

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Siirtohuhut kiihtyvät ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwallin ympärillä.

Ruotsalainen minhockey.se uutisoi verkkosivuillaan, että 25-vuotias laitahyökkääjä kiinnostaa tällä hetkellä NHL:ssä. Strömwallin kintereillä on tiettävästi ainakin Edmonton Oilers sekä Detroit Red Wings.

Viime viikolla SVT:lle työskentelevä Dusan Umicevic kertoi Twitterissä, että ruotsalaishyökkääjä olisi jo päässyt sopimukseen Red Wingsin kanssa, mutta pelaaja katkaisi näiltä puheilta siivet. Samalla hän kuitenkin vahvisti, että NHL:stä on osoitettu kiinnostusta.

Strömwall muistetaan hyvin myös Suomesta, sillä hän voitti viime kaudella Liigan piste- ja maalipörssin KooKoon riveissä. Tällä kaudella ruotsalainen on puolestaan esiintynyt vahvasti KHL:ssä HK Sotshin riveissä. 44 ottelussa hän on saalistanut 36 (19+17) tehopistettä.

Lähteet: Minhockey.se, HockeySverige, Twitter

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS