Kannattajat vaativat Liiga-luotsille potkuja – Seurapomo puolustaa: ”Organisaatiossamme uskotaan pitkäjänteiseen työhön”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa tällä hetkellä 12.sijalla majaileva SaiPa myöntää nettisivullaan kauden olleen toistaiseksi vaikea ja kaukana tavoitteista.

Kaikesta huolimatta se toteaa jatkavansa edelleen taistelua pudotuspelipaikasta.

Lappeenrantalaisryhmä vastasi samalla toimitusjohtaja Jussi Markkasen suulla jo aiemmin kannattajilta pyydettyihin, mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin.

Eräs suureksi puheenaiheeksi noussut seikka oli päävalmentaja Tero Lehterälle jo lokakuussa tehty 1+1-vuotinen jatkosopimus, vaikka peliesitykset ja tulokset eivät olleet kovinkaan vakuuttavia.

Markkasella on asiaan selkeä perustelu.

– SaiPan kokoisessa seurassa on käytännössä mahdotonta saada pelaajasopimuksia aikaan, ennen kuin joukkueella on valmentaja, sillä agenttien ensimmäinen kysymys on: kuka joukkuetta valmentaa. Ajankohdan myös määritteli sopimuksessa ollut optio ja sen päättymispäivä. Kartoitimme prosessissa muitakin vaihtoehtoja, mutta totesimme, että ulkopuolelta tulevat vapaat vaihtoehdot eivät olisi tuoneet meidän käynnissä olevaan strategiaan mitään lisää, seurapomo painottaa.

Eräässä kysymyksessä Lehterän tilanteessa mentiin vielä pidemmälle ja tivattiin miksei tälle oltu annettu potkuja.

– Organisaatiossamme uskotaan pitkäjänteiseen työhön. Yhtälailla kun kehitämme pelaajia, myös nuorella valmentajalla on vielä paljon oppimista. Liigassa viisi valmentajaa on saanut potkut tällä kaudella. Meidän arvo on myös se, että luotamme työntekijöihimme ja olemme heidän tukenaan, emmekä ole ensimmäisenä vaihtamassa heitä, Markkanen toteaa.

Seurapomo korosti myös, ettei valmennus ole pelkästään Lehterä, vaan tiimi johon kuuluu neljä valmentajaa.

Markkanen vakuutti seuran näkevän koko valmennustiimissään paljon potentiaalia ja kehitysmahdollisuuksia.

Lähde: SaiPa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.