Upea hyppy Liigaan! HIFK:n 16-vuotias superlupaus ällistytti heti huippuketjussa – ”Ei hyvä… erinomainen esitys!”

© Kuva: Leijonat.fi

HIFK:n 16-vuotias superlupaus Brad Lambert keräsi huomion keskiviikon Liiga-kierroksella, kun nuori kiekkotaituri loisti joukkueensa 4-0-voitossa Ilveksestä.

Huippunimi pääsi pelaamaan toisessa Liiga-pelissään HIFK:n ykkösketjussa Jere Sallisen ja Otto Paajasen kanssa. Jälki oli sen mukaista: Lambert keräsi heti tehot 0+2 ja oli myös muuten näkyvä heti kaukalossa.

Samalla nuori kiekkolupaus osoitti, ettei puheet jopa NHL-kärkivarauksesta ole täysin tuulesta temmattuja. Lambert keräsi heti päävalmentaja Jarno Pikkaraisen kehut.

– Ei voi sanoa hyvä esitys… se oli erinomainen esitys!  Hän on lahjakas nuori kaveri. Saattaa olla lahjakkain kaveri, joka on tuon ikäisenä IFK:ssa pelannut, Pikkarainen ihasteli ottelun lehdistötilaisuudessa.

Samalla valmentaja muistutti nuoren pelaajan potentiaalista. Askelia Liigassa ei kannata hoputtaa – HIFK:n kannalta on tärkeintä Lambertin kehitys.

– Tietenkin hänen kanssaan pitää olla kärsivällinen. Hän pelasi erinomaisesti tänään ja hän tulee olemaan meille pitkässä juoksussa arvokas asia. Hänen kanssaan on tehty hyvää työtä A-nuorissa. Sitä työtä pitää jatkaa, Pikkarainen pohti.

Lambert jatkaa näillä näkymin myös viikonloppuna HIFK:n matkassa, kun joukkue matkustaa Kärppien vieraaksi. Vahvat otteet osoittivat heti, että nuorukainen pystyy jo nyt pelaamaan Liigassa.

– Me mennään niin kapealla materiaalilla, että hän lähtee varmasti mukaan, Pikkarainen avasi.

LUE MYÖS: Aleksander Barkov joutui väistymään – HIFK:n 16-vuotias megalupaus teki liigahistoriaa

LUE MYÖS: Huippunäyttöjä tiskiin! HIFK:n 16-vuotias superlupaus säkenöi kotidebyytissään

LUE MYÖS: Nuori vahvistus! 17-vuotias tshekkitaituri hyppää Suomeen

LUE MYÖS: Vuolaat kehut! NHL-legenda Henrik Sedin nostaa uraltaan esille yllättävän suomalaisnimen: ”Se oli todella hauskaa”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.