Kova haaste edessä? Tässä on Jokereiden todennäköisin vastustaja KHL:n pudotuspeleissä

© Kuva: Mikko Taipale

Jokereiden tuleva pudotuspelivastustaja alkaa olla selvillä, kun KHL:n runkosarjaa on jäljellä vielä osalla kolme ottelua ja osalla neljä.

Tällä hetkellä helsinkiläisseura majailee läntisessä konferenssissa kolmantena, eikä ole kovinkaan todennäköistä, että se ohittaisi enää viisi pistettä edellä olevaa SKA Pietaria. Takana oleva Dinamo Moskova on puolestaan viisi pistettä Jokereista, tosin yhden ottelun vähemmän pelanneena, joten nämä joukkueet voivat vielä vaihtaa paikkojaan.

Tällä hetkellä Jokereiden todennäköisin vastustaja on kuitenkin Lokomotiv Jaroslavl. Venäläisseura on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa kuudentena. Ylemmällä sijalla Spartak Moskova on neljä pistettä edellä ja takana HK Vitjaz on jäänyt jo seitsemän pisteen päähän ottelun vähemmän pelanneena.

Mikäli kotiedun varmistanut Jokerit kohtaa pudotuspeleissä Lokomotivin, niin edessä on ainakin runkosarjakohtaamisten perusteella mielenkiintoinen pari. Lokomotiv on voittanut joukkueiden kuudesta kohtaamisesta peräti neljä. Kolmessa kamppailussa voittajaa on haettu varsinaisen peliajan ulkopuolelta.

Läntisen konferenssin pudotuspelipaikoissa kiinni:

  1. TsSKA Moskova, 59 ottelua, 90 pistettä
  2. SKA Pietari, 59 ottelua, 87, pistettä
  3. Jokerit, 59 ottelua, 82 pistettä
  4. Dinamo Moskova, 58 ottelua, 77 pistettä
  5. Spartak Moskova, 59 ottelua, 72 pistettä
  6. Lokomotiv Jaroslavl, 59 ottelua, 68 pistettä
  7. HK Vitjaz, 58 ottelua, 61 pistettä
  8. Torpedo Nizhni Novgorod, 59 ottelua, 60 pistettä