Ruotsin MM-joukkueeseen todellinen supervahvistus? Näin NHL:n supertähti kommentoi suunnitelmiaan

© Kuva: Getty Images

Ruotsi saattaa saada keväällä MM-kisajäille erittäin kovan vahvistuksen.

Viime viikolla peukalonsa murtanut San Jose Sharks -puolustaja Erik Karlsson kertoi venäläisen allhockey.ru:n mukaan, että MM-kisareissu on hänelle mahdollinen. Ratkaisu riippuu pitkälti Sharksin kaudesta sekä terveystilanteesta. Muuta estettä hän ei arvokisamatkalle näe.

– Haluaisin pelata jääkiekkoa, enkä ole pelannut pitkään aikaan Ruotsin maajoukkuessa. Jos tunnen oloni toukokuussa hyväksi, ja San Jose ei ole mukana pudotuspeleissä, niin on hyvä mahdollisuus sille, että menen (MM-kisoihin), Karlsson paljasti.

Ruotsalainen supertähti olisi kova vahvistus MM-jäille. Edelliskerran hänet on nähty MM-kisoissa keväällä 2012.

Nappaa meidät seurantaan myös Instagramissa: leijonat_com.