Muhiiko NHL:ssä suomalainen siirtopommi? Katsomokomennus herätti pelikaverien epäilykset: ”Liittyy siirtotakarajaan”

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakaraja umpeutuu maanantai-iltana, eikä siirtopommeilta taatusti vältytä ennen sitä.

Nyt mukaan spekulaatioihin on noussut todella yllättävä suomalaisnimi, kun Montreal Canadiensin hyökkääjä Artturi Lehkonen pudotettiin yllättäen joukkueensa kokoonpanosta Washington Capitalsia vastaan pelatusta ottelusta.

Neljättä kauttaan Canadiensissa kiekkoileva 24-vuotias Lehkonen on iskenyt kauden 62 pelissään varsin hyvät tehot 12+13=25. Tärkeän alivoimaspesialistin vilttikomennuksen uskottiinkin joukkueen sisällä liittyvän juuri siirtorajan tapahtumiin.

– Mielestäni tämä liittyy siirtotakarajaan. Lehkosen ei pitäisi olla katsomossa. Hän on erittäin tärkeä meille. Hän on hyvä alivoimalla, erittäin arvokas pelaaja, seurakaveri Phillip Danault kommentoi Lehkosen tilannetta Sportsnetille.

Samaa virttä soitti Habs-pelureista myös Brendan Gallagher.

– ”Lehky” on pelaaja, joka tekee joukkueemme eteen kaiken sen, mitä pyydetään. Hän tekee uskomattoman paljon töitä ympäri kaukaloa. Ilmassa on päätöksiä, joita on tehtävä. Tässä kohtaa me tiedämme, mitä Lehkonen tuo pöytään, Gallagher kehuu suomalaislaituria.

Lehkonen ei suinkaan ole ainoa Montreal-peluri, joka saattaa vaihtaa maisemaa vielä ennen maanantai-iltaa. Ainakin Max Domi, Ilja Kovaltshuk, Jonathan Drouin sekä Jeff Petry ova tällä hetkellä kovaa valuuttaa siirtomarkkinoilla.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!