NHL-toimittaja latasi kovan väitteen Miro Heiskasesta – Sebastian Aho vahvisti: ”Sataprosenttisesti”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen on noussut viime vuosina häikäisevällä tavalla NHL:n eliittiin.

The Athletic -lehden toimittaja Sean Shapiro väittää tuoreessa artikkelissaan, että Heiskanen saattaa hyvinkin olla kaikkien aikojen suomalaispuolustaja NHL:ssä.

– Olen sanonut jo aikaisemminkin, että Heiskanen voisi olla kaikkien aikojen paras suomalainen puolustaja.. Pitääkö tämä paikkansa Sebastian? Shapiro heitti haastattelussa pallon Carolina Hurricanesin suomalaistähdelle Sebastian Aholle.

NHL:ssä tulikuumassa vireessä viilettävä Aho on toimittajan kanssa vahvasti samoilla linjoilla.

– Se on sataprosenttisesti varmaa. Hän on vielä nuori, joten hänellä on vielä paljon aikaa tehdä vakuuttavia asioita. Mutta sataprosenttisesti – hänellä on kaikki avut pystyä siihen ja olla paras, Aho laukoi Shapirolle.

– Hän on eliittiä. Heiskanen ei ole pelkästään parhaita suomalaisia, vaan hän on myös parhaita puolustajia koko NHL:ssä. Hän tulee olemaan niin hyvä pelaaja jo vuosia. Uskomaton pelaaja. Hän osaa luistella, laukoa sekä sijoittua hyvin jäällä, Hurricanesin suomalaistähti jatkoi.