Kuin varkain NHL:n pudotuspelitaistoon mukaan noussut Kaapo Kakon tähdittämä NY Rangers koki yöllä kovia. Ensinnäkin se hävisi Philadelphia Flyersille 2-5 ja toisekseen joukkueen kärkipelaajiin kuuluva Chris Kreider loukkaantui vakavasti.

– Onhan tämä raskasta. En oikein osaa pukea tätä sanoiksi. Kreider on selvästi avainpelaaja pukuhuoneessa ja jäällä. Koko tapaus kuvottaa, ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad sanoi NHL.comin verkkosivuston mukaan.

Tällä kaudella tehot 24+41=45 viimeistellyt jenkki mursi jalkansa tappio-ottelussa. Kakon joukkuekaverin loukkaantuminen oli seurausta Philippe Myersin blokatusta kudista, eikä ainakaan vielä pelin jälkeen Rangersin leiristä ei osattu kommentoida vastikään seitsemän vuoden jatkosopimuksen tehneen hyökkääjän peleille palaamisen aikataulua.

– Kaipaamme häntä taatusti, aikoinaan Liigassakin pelannut Rangers-vahti Aleksandar Georgiev tokaisi.

Päävalmentaja David Quinn ei vaipunut synkkyyteen siirtotakarajan kuumimman nimen kohtalon vuoksi.

– NHL:n kaikki joukkueet painivat vammojen kanssa. Olemme olleet melko onnekkaita tällä kaudella vammojen kanssa.

https://www.youtube.com/watch?v=ZBv-132MzWA

Kesän 2014 Stanley Cup -loppuottelija on kerännyt itäisen konferenssin joukkeista kymmenenneksi eniten pinnoja. Matkaa sillä on viimeiseen pudotuspelipaikkaan vain kaksi pinnaa.