Nashville Predatorsin farmiseura Milwaukee Admiralsissa kiekkoileva Eeli Tolvanen iski kaksi maalia, kun joukkue kaatoi maanantain vastaisena yönä pelatussa AHL-vierasottelussa San Antonio Rampagen maalein 3-0.

20-vuotias laituri iski kamppailun avausosumansa Rampagen suomalaismaalivahti Ville Husson selän taakse kolmannessa erässä ajassa 54.07.

Illan toisen häkkinsä Tolvanen viimeisteli viimeisellä minuutilla tyhjään rysään kotijoukkueen hakiessa kavennusta kuudella kenttäpelaajalla.

Tolvanen on summannut kuluvalla kaudella Admirals-paidassa 62 ottelussa tehot 20+15=35 ja sivuaa saldollaan AHL-ennätystään viime sesongilta. Maaliennätys (entinen rekordi 15) on jo mennyt uusiksi.

Nihkeän alkukauden jälkeen Tolvanen vaikuttaisi pikkuhiljaa löytäneen tehonsa, sillä viimeiset kymmenen peliä ovat sujuneet pinna per peli-tahdilla (6+4=10).

Tolvanen ei ole päässyt kuluvalla kaudella esittämään taitojaan NHL:n puolelle.

Toistaiseksi taalaliigapelejä on kasassa vajaan kahden vuoden aikana seitsemän, joista saldona on tehot 1+1=2.