KHL:n päätöksestä keskeyttää kilpailutoimintansa koronaviruksen vuoksi ainakin 10.huhtikuuta asti ei ehtinyt kulua kauaakaan, ennen kuin Salavat Julajev Ufan pohjoismaalaisvahvistukset hyppäsivät jo tilauslennolle ja karistivat Venäjän pölyt jaloistaan.

Helsinkiin matkanneeseen koneeseen hyppäsivät ainakin ufalaisseuran suomalaispelaajat Juha Metsola, Teemu Hartikainen (arkistokuvassa) ja Sakari Manninen, sekä ruotsalaishyökkääjä Linus Omark ja tanskalaispuolustaja Philip Larsen.

Asiasta kertoneen venäläislehti Championatin mukaan Larsen ja Omark jatkavat vielä Helsingistä kotimaihinsa.

Edelleen yhtenä kuudesta seurasta itäliigan pudotuspeleissä mukana oleva Salavat Julajev on antanut koko henkilökunnalleen vapaata 30.maaliskuuta asti, mutta odottaa sarjan jatkuessa pelaajiaan jälleen lääkärintarkastuksiin 1.-2.huhtikuuta.

LUE MYÖS: Ministeriö siihen vaadittiin! KHL taipui lopulta keskeytykseen – ”Meidän on pakko kohdata uudet olosuhteet”